TED kürek takımına Galatasaray’dan transfer


Edirne'nin ilk ve tek kürek takımını kente kazandıran TED Edirne Koleji, Galatasaray Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Keskin ile anlaşma sağladı. TED Edirne Koleji Kürek Spor Takımı’na transfer olan Keskin, antrenmanların yapıldığı Meriç Nehri’nde ilk denemesini yaptı.

TED Koleji kürek takımı nehirleri turizme kazandırıyor


TED Edirne Koleji bölge turizmine katkı sağlayacak kürek festivaline ev sahipliği yapacak. 5 Haziran’da Meriç Nehri’nde düzenlenecek kürek festivaline Türkiye’den yaklaşık 42 kürek kulübünün katılım sağlaması bekleniyor. Birçok sporcunun kürek sallayacağı alanda çadırlar kurulacak ve şenlik havası yaşanacak. TED Edirne Koleji’ne transfer olan Galatasaray Spor Kulübü Kürek Sporu Antrenörü Mehmet Keskin ile birlikte sahada deneme çalışması yaptıklarını belirten TED Edirne Koleji Lise Müdürü Kaan Sezgin; “Edirne’ye iyi sporcular yetiştirmek en büyük amacımız. Bütün halkımızı da 5 Haziran günü buraya, kürek sporunu izlemeye davet ediyoruz” dedi.

Kaza geliyorum diyor! Dikkat!


Son zamanlarda Deniz Küreği kulüpleri sayısı çoğaldı ve bu branşa olan ilgi epeyce artmış durumda. Rekreasyon yapan sporcular Türkiye'nin her tarafına dağılmış kulüplerde eski kürekçilerle antrenman yapıyor bu eski kürek sporcularına antrenör veya hocam diye hitap ediliyor. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, eski kürek sporcusu olmak kişinin antrenör olduğu anlamına gelmediği. Türkiye Kürek … Kaza geliyorum diyor! Dikkat! yazısını okumaya devam et

Milli kürekçiler, Dünya Kupası’nda mücadele edecek


Dünya Kupası I Yarışları'na katılacak.

Fenerbahçeli kürekçi Onat Kazaklı: ‘Annemle birlikte ağladık’


9 branşta altyapıdan sporcu yetiştiren Fenerbahçe'nin Tokyo Olimpiyatları'na katılması kesinleşen 11 sporcusu bulunuyor. Bu isimlerden biri; kürekte olimpiyat kotası alan ilk sporcu olan Onat Kazaklı. Milli kürekçi, duygularını ve hedeflerini paylaştı.

‘Olimpiyat sporcuları aşılanacak’


Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, olimpik ve paralimpik sporcuların aşı uygulamasına dahil edildiğini açıkladı.

Spor Kulüplerine Fair Play Şeref Bayrağı


Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair Play Komisyonu, amatör branşları bünyesinde barındıran ve Fair Play değerlerini benimsemiş spor kulüplerinin Fair Play Şeref Bayrağı ile ödüllendirileceğini duyurdu.

Co-Pilot Sinkovic


Dünya Ralli Şampiyonası’nda (WRC) 2021 takviminin üçüncü yarışı Hırvatistan’da koşulacak. Bu sezon Dünya Ralli Şampiyonası takvimine eklenen Hırvatistan Rallisi’nde gözler 2021’e Monte Carlo’daki zaferle başlayan Sebastien Ogier’nin üzerinde olacak. Ogier’nin ikinci zaferini aradığı yarışın sürpriz konuğu ise olimpiyat şampiyonu kürek sporcusu Martin Sinkoviç oldu.

SUDA OYNAR KAYIKLAR


Eski İstanbul kayıkları, hem iki yakayı birbirine bağlar; hem de zarif bedenleriyle denizleri süsler. Aynı zamanda nice hatıraları sinesinde gizleyen mazi şahitleridir.

Galata Kürek Takımı Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor


Galata Kürek Takımı, Muğla'nın Ortaca ilçesinde Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor.